ClickCease
5.0
Gratis verzending boven €75,-
Snel geleverd
Betaal achteraf met
Kwalitatieve producten
/

Gouden kandelaar

gouden kandelaar

Gouden kandelaar

Bekijk hieronder ons aanbod van gouden kandelaren om uw interieur een sfeervolle uitstraling te geven. 

Opvallende kleuren combineren met goud

Een gouden kandelaar is een opvallende woonaccessoires die u met diverse kleuren kunt stijlen. Onze kandelaars hebben een luxe gouden uitstraling. Door de luxe afwerking zijn de gouden kaarshouders eenvoudig met andere kleuren te stijlen. Zo passen ook kleurrijke kaarsen zoals roze, oranje en rood prachtig bij de kandelaars. Durf te combineren met opvallende kleuren in uw interieur. 

Variëren in hoogtes van (gouden) kandelaars

Kies voor verschillende hoogtes in de gouden kandelaars zoals bij: SJ Gouden Kandelaar of SJ Selin Kandelaren. Door te variëren in verschillende hoogtes zullen de kaarshouders nog beter naar voren komen in uw interieur. De SJ Gouden Kandelaar bestaat uit een set van 2 of 3 hoogtes. De SJ Selin Kandelaren bestaan uit twee hoogtes. 

Sfeervolle gouden kaarshouders in uw interieur

De kandelaars zijn op diverse plekken in huis te stijlen. Zo kunt u kiezen voor de salontafel, eettafel of een dressoir. Heeft u een mooie zuil of in de keuken nog een plekje over? Ook daar staan gouden kandelaars fantastisch. De kandelaars brengen luxe, sfeer én gezelligheid in uw interieur. 

Bekijk ook onze andere accessoires zoals decoratie boeken of de luxe spiegels

Hulp en advies

Voor al je vragen

Beveiligde betaling

Bij het afrekenen

Tevreden klanten

We helpen je graag

Professioneel bedrijf

Verkoop meubels