ClickCease
5.0
Gratis verzending boven €75,-
Snel geleverd
Betaal achteraf met
Kwalitatieve producten
/

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Let op, voor meubels kunnen extra verzendkosten worden berekend. Zie meer uitleg onderaan de pagina bij het kopje 'Meubels'.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen voor Nederland:

€5,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

De verzendkosten voor België bedragen:

€8,49 voor alle bestellingen

let op voor meubels kunnen extra kosten worden berekend naar België. Informeer altijd naar de bezorgkosten van grote pakketten en meubels.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Meubels

Voor meubels en speciale producten gelden andere bezorgkosten. Meubels kunnen niet worden verzonden per pakketdienst. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats. Ons team levert persoonlijk. De service montage wordt ook door ons team aangeboden. Wilt u graag weten wat de bezorgkosten zijn? Neem gerust contact op met ons team via ons telefoonnummer 06 21 69 04 15. Na het plaatsen van uw bestelling, neemt ons team contact met uw op over de bezorgkosten en om een afspraak in te plannen voor de levering. De bezorgkosten dienen contant, per betaalverzoek of per pin betaald te worden op moment van de aflevering.