ClickCease
5.0
Gratis verzending boven €75,-
Snel geleverd
Betaal achteraf met
Kwalitatieve producten
/

Maatwerk & Interieurstyling

Maatwerk meubels

Buiten onze website bieden wij maatwerk meubels zoals: banken, bedden, fauteuils, stoelen, tafels, vloerkleden en nog veel meer. Door een goede samenwerking met onze leveranciers/fabrikanten kunnen wij u een breed exclusief assortiment aan bieden. Voor ieder budget bieden wij mogelijkheden, zowel particulier als bedrijven.

Onze maatwerk meubels (banken, bedden, fauteuils, stoelen, tafels, vloerkleden en nog veel meer) kunnen volledig naar wens worden gemaakt: op de cm maatwerk, keuze uit verschillende kleuren en stoffen, opstellingen en materialen. Bent u opzoek naar exclusiviteit en design? Ook dan staat ons team voor u klaar. Wij werken samen met exclusieve partners om uw droom interieur te realiseren.

Bent u opzoek naar exclusiviteit en design? Ook dan staat ons team voor u klaar. Wij werken samen met exclusieve partners om uw droom interieur te realiseren.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse en bent u opzoek naar maatwerk meubels? Maak dan een afspraak met ons team.

Wij komen persoonlijk aan huis. Wij bespreken samen met u uw wensen en de mogelijkheden. Daarnaast meet onze expert alles in, tekenen wij een plattegrond uit, bespreken alle mogelijkheden zoals: materialen, stoffen en kleuren. Aan de hand van uw keuzes en ons advies, ontvangt u een offerte met uitgebreide toelichting.

Wilt u liever kort contact hebben per e-mail of WhatsApp en maatwerk meubels bestellen? Ook dat is mogelijk! Stuur ons alle informatie zoals de gewenste afmeting, plattegrond van de ruimte, kleur, stof, materiaal en eventueel andere aanvullingen naar info@sj-living.com of WhatsApp 06 21 69 04 15. Op basis van alle informatie, maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Hoe gaat de SJ Bezorgservice, Maatwerk & montage in zijn werk?

1. Afspraak maken

Wij plannen een gewenst moment in. Ook mogelijk in het weekend.

2. Project bespreken

Wij bespreken uw wensen en behoeften.

3. Advies geven

Wij geven u een eerlijk en professioneel advies.

4. Inmeten

Op locatie meten wij de afmeting in i.o.m. de klant.

5. Offerte met plattegrond indeling

Wij maken een offerte inclusief document en plattegrond.

6. Leveren & monteren

Met ons team bezorgen & monteren wij uw meubels aan huis.

Interieurstyling

Bent u bezig met verhuizen, verbouwen of heeft uw interieur een make-over nodig, maar weet u niet hoe u uw huis een stijlvolle look geeft? Maak dan een afspraak en maak gebruik van onze interieur styling.

Ons team komt persoonlijk aan huis en bespreekt uw wensen en alle mogelijkheden. U kunt kiezen om uw gehele interieur door ons te stylen, zoals een nieuwe bank, (maatwerk) vloerkleed, salontafel, verlichting, woonaccessoires en nog veel meer! Ook bieden wij de optie om persoonlijk aan huis te komen met onze woonaccessoires. Zo kunt u de gewenste woonaccessoires direct in uw eigen interieur zien en kunt u nog beter de materiaal, kwaliteit en kleuren van onze producten bewonderen. Op locatie krijgen wij een nog beter beeld van uw interieur en kunnen wij optimaal stylen. 

Tijdens een afspraak is maatwerk ook te bespreken zoals maatwerk banken, maatwerk vloerkleden, maatwerk potten & vazen incl. opmaak en andere meubels zoals stoelen, tafels en poefs.

Afspraak maken

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u uw woning (her)inrichten? Maak dan een afspraak voor een interieur styling. Wij komen persoonlijk aan huis met onze producten en stijlen op locatie uw interieur naar wens. Wilt u liever eerst de mogelijkheden bespreken? Ook dat is mogelijk aan huis.